OP Capitál - Exkluzivitás a pénzügyekben
op_sld2.jpeg
Küldetésünk

Magyarországon olyan pénzügyi szolgáltatói szerep felvállalása, ahol a fő cél a társadalom tagjainak minél fejlettebb pénzügyi kultúrára való nevelése hosszú távú ügyfél- és üzleti kapcsolatok kialakításával, amelynek alapja a valós pénzügyi igényeken alapuló vagyonteremtési szolgáltatás.

A kép nem elérhető

Vállalati Partnereknek

A vállalati partnerek menüpont célja, hogy összegezze azokat a szolgáltatásokat, amelyekkel az O&P Capital Management Zrt. a küldetését szeretné megvalósítani a vállalatok körében.

A szolgáltatások a képernyő bal oldalán találhatóak, egymás alatt abc sorrendben felsorolva. Bármelyik menüpontra rákattintva megjelenik annak tartalma.

A szolgáltatások irányt mutatnak vállalati partnereinknek a béren kívüli juttatások lehetőségeiről, valamint a vállalkozás működését érintő kockázatok kezelésére. Azért kerültek ilyen formában kialakításra, hogy megnyerjük vállalati partnereink érdeklődését, illetve az általunk nyújtott szolgáltatások hozzájáruljanak a vállalati tudásvagyonunk megismeréséhez.

A cselekvésre való képesség folyamatosan jön létre a megismerés által. Ezért bátran biztatjuk Önöket, hogy vállalkozásuk filozófiájának, stratégiájának és természetesen anyagi helyzetének megfelelően válasszanak a szolgáltatásaink közül, és ismerjék meg tüzetesen annak minden előnyét.

Kívánjuk, hogy folyamatos tanácsadásunk révén elkötelezett partnereinkké váljanak.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Kapcsolat

Központ:
RiverLoft Iroda és Apartmanház
1138 Budapest, Népfürdő u. 3/b. II/201.
Ügyfélszolgálat nyitva tartása:
H-P 09.00-17.00

Elérhetőségek:
Központi ügyfélszolgálat: +36 20 665 7330
Faxszám: +36 1 783 1184
E-mail: 

A média munkatársai számára:
Pozsonyi Orsolya
vezérigazgató
Telefon: +36 20 928 8023

Panaszkezelési információk

Ügyféltájékoztató

Facebook

Üzenetküldés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input