OP Capitál - Exkluzivitás a pénzügyekben
op_sld2.jpeg
Küldetésünk

Magyarországon olyan pénzügyi szolgáltatói szerep felvállalása, ahol a fő cél a társadalom tagjainak minél fejlettebb pénzügyi kultúrára való nevelése hosszú távú ügyfél- és üzleti kapcsolatok kialakításával, amelynek alapja a valós pénzügyi igényeken alapuló vagyonteremtési szolgáltatás.

A kép nem elérhető

MDRT

Az O&P Capital Management Zrt. 2001 óta tagja az MDRT (Million Dollar Round Table/Egymillió Dolláros Kerekasztal) szervezetének.

Az Egymillió Dolláros Kerekasztalról

Az MDRT a pénzügyi szakértők első független és nemzetközi szervezete a világon. Több mint 31.500 tagja van, amely egy százaléka az összesen 80 nemzet 464 pénzügyi és biztosítási társaságánál dolgozóknak. Az MDRT tagok kivételes szakmai tudásukról, szigorú etikai normáikról, és kimagasló ügyfélkapcsolatukról tesznek tanúbizonyságot. Nemzetközileg elismertek, az értékesítés kiválóságai az életbiztosítási és a pénzügyi üzletágban.

Az Egymillió Dolláros Kerekasztal története

1927-ben 32 kivételes képességű életbiztosítási tanácsadó, akik összesen 1 millió dollár értékben értékesítettek életbiztosításokat, megálmodták, hogy idejük egy részét annak szentelik, hogy fórumokon fogják elősegíteni a kiváló minőségű és professzionális életbiztosítási értékesítést és szolgáltatást. Az alapítók hitték, hogy az értékesítési ötletek cseréje szolgálhat a növekedés alapjául, és ennek függvényében a koncepciójuk a következő volt: "Ha másoknak adsz ötleteket, akkor abból Neked is lesz személyes nyereséged."

Ez az álom ihlette az Egymillió Dolláros Kerekasztalt, mint független és nemzetközi szervezetet, hogy képviselje a világ legjobb életbiztosítási értékesítőinek és pénzügyi szolgáltatóinak az érdekeit.

Az MDRT pozitív hatású az életbiztosítási és pénzügyi szektorra. Gazdag tradíciói, tagjai tudása fejlesztik az ügyfélkapcsolatok kialakítását, mind a szolgáltatók mind pedig a társaságok vonatkozásában.

Etikai kódex

Az MDRT tagoknak minden esetben tekintettel kell lenniük, alkalmazkodniuk kell és be kell tartaniuk az MDRT Etikai Kódexében foglaltakat. A kódex 7 pontban foglalja össze a szabályokat, amelyek jótékony hatásúak a tagokra nézve, valamint a biztosítási és pénzügyi üzletágra.

A "Court of the Table" és a "Top of the Table"

Az Egymillió Dolláros Kerekasztalnak három szintje van: az alaptagság (Membership), a középső szint (Court of the Table) és a legfelső szint (Top Of the Table). A "Court of The Table" tagoknak háromszorosan, a "Top of the Table" tagoknak hatszorosan kell teljesíteniük az alaptagság szintjét. A "Top of the Table" szint mindösszesen a regisztrált tagok 5 százalékát foglalja magába, 750 tanácsadó illetve pénzügyi tanácsadó társaság képviselteti magát ezen a szinten.

Éves konferencia

Az Egymillió Dolláros Kerekasztal évről évre Észak-Amerika egy-egy nagyvárosában rendezi az éves konferenciáit. A rendezvényen általában 7.000 tanácsadó képviselteti magát a világ minden pontjáról. A konferencián négy napon át különböző értékesítési, marketing, és vállalkozásszervezési előadások hangzanak el, amely közül a résztvevők kedvük és igényük szerint választhatnak.

További információk: www.mdrt.com

Lépjen velünk kapcsolatba!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Kapcsolat

Központ:
RiverLoft Iroda és Apartmanház
1138 Budapest, Népfürdő u. 3/b. II/201.
Ügyfélszolgálat nyitva tartása:
H-P 09.00-17.00

Elérhetőségek:
Központi ügyfélszolgálat: +36 20 665 7330
Faxszám: +36 1 783 1184
E-mail: 

A média munkatársai számára:
Pozsonyi Orsolya
vezérigazgató
Telefon: +36 20 928 8023

Panaszkezelési információk

Ügyféltájékoztató

Facebook

Üzenetküldés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input