OP Capitál - Exkluzivitás a pénzügyekben
op_sld2.jpeg
Küldetésünk

Magyarországon olyan pénzügyi szolgáltatói szerep felvállalása, ahol a fő cél a társadalom tagjainak minél fejlettebb pénzügyi kultúrára való nevelése hosszú távú ügyfél- és üzleti kapcsolatok kialakításával, amelynek alapja a valós pénzügyi igényeken alapuló vagyonteremtési szolgáltatás.

A kép nem elérhető

Vállalati horgony program

A munkáltatónak szüksége van arra, hogy közép és hosszú távon ösztönözze a számára fontos management tagokat. Különösen kedvező, ha ezt a munkáltató bérén kívüli juttatás formájában tudja biztosítani.

A kiválasztott management tagok számára a munkáltató csak előre meghatározott feltételek teljesülése esetén adja át a szerződői státuszt. Ha az előre meghatározott célok nem teljesülnek (pl. az előre meghatározottnál korábban elhagyja a céget a munkavállaló, nem teljesül az előirányzott árbevétel vagy vállalati eredmény, stb.), akkor a munkavállaló nem lesz jogosult a határozatlan tartamú céges megtakarításban felhalmozott összegre.

Ezen túlmenően a munkáltatónak lehetősége van arra is, hogy a manager cseréjével, a távozó manager helyett új munkavállalót jelöljön, illetve azzal a lehetőséggel vonzzon oda új munkavállalót, hogy már több éve éve gyűlik a céges megtakarításban a tőke, és ha teljesül az elvárt cél, akkor azt az új munkavállaló megkapja.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Kapcsolat

Központ:
RiverLoft Iroda és Apartmanház
1138 Budapest, Népfürdő u. 3/b. II/201.
Ügyfélszolgálat nyitva tartása:
H-P 09.00-17.00

Elérhetőségek:
Központi ügyfélszolgálat: +36 20 665 7330
Faxszám: +36 1 783 1184
E-mail: 

A média munkatársai számára:
Pozsonyi Orsolya
vezérigazgató
Telefon: +36 20 928 8023

Panaszkezelési információk

Ügyféltájékoztató

Facebook

Üzenetküldés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input