Szommer Tímea

Image

A Szommer Könyvelőiroda Kft. jelentős szakmai gyakorlattal és az ellátandó feladatok elvégzéséhez szükséges erőforrásokkal rendelkezik.

Alapfilozófiája: állandóan magas színvonalú és komplex szolgáltatással az ügyfelek igényének maximális kielégítése és bizalmának megőrzése.

A társaság tevékenységét jelenleg Nagykanizsán, illetve Győrben lévő irodájában végzi. Az iroda tevékenységi köre térben nem korlátozódik Nagykanizsa és Győr vonzáskörzetére, mert Budapesten is mára már jelentős számú ügyfélkörrel büszkélkedhet. A fővárosi ügyfélkör bővülése okán jelenleg folyamatban van Budapesten egy társiroda kialakítása, amely révén már az ott tevékenykedő ügyfelek számára is biztosítottá válik a személyes kapcsolat megléte.

A tulajdonos, cégvezető bemutatása:

Szommer Tímea: közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő végzettséggel rendelkezik. Az adótanácsadói végzettségét 2011-ben szerezte meg a Penta Unió OKJ-s képzésének keretében. Szakmai pályafutását a nagykanizsai székhelyű Ford Autó-Kanizsa Kft.-nél kezdte 1997-ben. Az első évben könyvelő és pénzügyi ügyintéző, majd a második évtől már gazdasági vezető beosztást töltött be 2006-ig. 2011-óta a Minőségi Könyvelők Klubja Egyesület Felügyelőbizottságának Tagja. 2016-ban pedig Minősített Könyvelők Egyesületének külső kapcsolatokért Alelnöke.

Elismerések:

  • A könyvelőirodát szakmai munkájáért 2011-ben Nívódíjra jelölték.
  • A Szommer Könyvelőiroda Kft. a Bisnode A tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

Mobil: +36 30 267 7700
E-mail: 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input