16. ÚJ KAPCSOLATFELVÉTELI ALOSZTÁLY

A POSZT CÉLJA
Felkutatja a potenciális ügyfelek adatait és címlistába veszi, eléri, hogy ez folyamatosan bővüljön. Együttműködik a marketing alosztállyal, és a marketing stratégia szerint az új vevők felé hirdet. Új és leendő ügyfelekkel veszi fel a kapcsolatot és eléri, hogy szolgáltatást akarjon az O & P Capital Management Zrt.-től.

 

RELATÍV ELHELYEZKEDÉS A SZERVEZÉSI TÁBLÁN
Az Új Kapcsolat Felvételi Alosztályvezető posztot a szervezési táblán, a következő helyen találod:
1. PR – Közönség Kapcsolati Osztály (VI)
2. PR – Közönség Kapcsolati Osztályvezető
3. Új Kapcsolat Felvételi Alosztályvezető

 

A POSZT FELADATAI
Címlista, ajánlás
Új Kapcsolat felvétel
Értékesítés új ügyfeleknek

 

A POSZT ÉRTÉKES VÉGTERMÉKE
Nagyszámú érdeklődő potenciális új ügyféljelölt.

CÍMLISTA, AJÁNLÁS

LEÍRÁS/CÉL
Az O & P Capital management Zrt. különböző célpiacokon dolgozik. A célpiacok változnak, azok meghatározása a jelenlegi és a jövőben várható gazdasági folyamatok tükrében történik.

 

TEVÉKENYSÉGEK/JELLEMZŐK

- A címanyaggyűjtés lehetséges forrásai:
- internet
- újság
- kiadványok
- céges nyilvántartások

- Ajánlásokhoz gazdasági együttműködés keretében jutunk (beszállítók). A gazdasági együttműködésről bővebben információk az V. osztály 14. alosztályában, a gazdasági együttműködés egy példánya is ugyanezen alosztály mellékletében található.

 

MELLÉKLETEK

ÚJ KAPCSOLATFELVÉTEL

LEÍRÁS/CÉL
Új ügyfelekkel történő kapcsolatfelvétel, és annak elérése, hogy szolgáltatást akarjanak tőlünk. Az új ügyfélnek való értékesítés a munkánk alapja, és a növekedésünk záloga. Erre a területre kiemelt hangsúlyt kell fektetni.

 

TEVÉKENYSÉGEK/JELLEMZŐK

- Az új kapcsolat felvétel teljes egészében mind a telefonálásra, mind a tárgyalástechnikára vonatkozóan az V. osztály 14-es alosztályában és annak mellékletében található meg.

- Az új kapcsolat felvétel felelőse együtt dolgozik a belső és külső képzés felelősével, hogy folyamatosan, minél nagyobb sikereket érjünk el az új kapcsolat felvétel területén.

- Telefonos időpont egyezetető:
Az időpont egyeztetések számát az ügyvezető igazgató határozza meg.

 

MELLÉKLETEK
-

ÉRTÉKESÍTÉS ÚJ ÜGYFELEKNEK

LEÍRÁS/CÉL
Új ügyfelekkel történő kapcsolatfelvétel, valamint számukra szolgáltatás és az ahhoz kapcsolódó termékek eladása.
Az új ügyfélnek való értékesítés a munkánk alapja, és a növekedésünk záloga. Erre a területre kiemelt hangsúlyt kell fektetni.

 

TEVÉKENYSÉGEK/JELLEMZŐK

- Az új ügyfélnek való értékesítés teljes egészében az értékesítés folyamatára vonatkozóan az V. osztály 14-es alosztályában és annak mellékletében található meg

- A tevékenység felelőse együtt dolgozik a belső és külső képzés felelősével, hogy folyamatosan, minél nagyobb sikereket érjünk el az új ügyfélnek való értékesítés területén.

 

MELLÉKLETEK

MELLÉKLETEK